-= techtrance.hu =-: Fórumok

Magyar Techtrance portal :: Téma megtekintése - Techtrance.Hu MEGÚJULÁS!!!
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Techtrance.Hu MEGÚJULÁS!!!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Site info
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
janchi
Minden lében hat kanál
Minden lében hat kanál

HozzászólásElküldve: 2005, Dec., Pént., 02 4:53 pm    Hozzászólás témája: Techtrance.Hu MEGÚJULÁS!!! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helloka, nemsokara megujul a Techtrance.Hu, csak 2 honapja nincs netem, es ugye elkoltoztem Magyarorszagrol, nem volt egyszeru. Most epp itthon vagyok de megyek vissza. Jovo hettol mar van netem es utana mar tudom szervezgetni az itthoni dolgokat, hogy kepek meg infok keruljenek azert fel!!!

Ha valakinek van epito jellegu kritikaja + otlete + segitene kepekben cikkekben barmiben az valaszoljon itt, vagy kuldjon mailt nekem!!!

jan-chi@techtrance.hu

Koszi elore is!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger
davidvincent
Minden lében hat kanál
Minden lében hat kanál

HozzászólásElküldve: 2006, Ápr., Szer., 05 6:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

LEGUTOLSÓ REGISZTRÁLT TAGUNKKAL, POCK-KAL ELÉRTÜK A 2000-ES lIMITET Very Happy Very Happy ÉLJÜNK MI, SOKÁIG Very Happy Cool yesyes pisz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
janchi
Minden lében hat kanál
Minden lében hat kanál

HozzászólásElküldve: 2006, Ápr., Csüt., 06 10:36 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

eljen! eljen!

Buháháháháhá
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger
janchi
Minden lében hat kanál
Minden lében hat kanál

HozzászólásElküldve: 2006, Máj., Szomb., 06 8:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

oops, es mukodik az uj Bulinaptar modul...

Buháháháháhá
Vissza az elejére
davidvincent
Minden lében hat kanál
Minden lében hat kanál

HozzászólásElküldve: 2009, Jan., Szer., 28 9:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hosszú üresjárat után elhatároztuk magunkat, és ismét életet lehelünk a szájtba...Mivel a cikkírás nemes feladata (úgy néz ki változatlanul) az én kompetenciám marad, a tartalom jellege valószínűleg nem sokat változik Very Happy
Ahogy a koncepció sem: a számunkra szimpatikus trendek, előadók, megjelenések, zenék bemutatása, - meglehet szubjektív módon válogatva és interpretálva - de lehetőség szerint kellő alapossággal, szélesebb (nem kizárólag zenei) összefüggésekbe helyezve. Hogy milyen sikerrel, az a későbbiekben kiderül... Laughing üdv mindenkinek dv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Site info Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban